Keresés...
0
TOP
Filmajánló Life coach Budapest

Az Álomárus (2016) – Filmajánló

Az Álomárus filmajánló
276 Views

Az Álomárus – Filmajánló (O Vendedor de Sonhos, 2016)

Az Álomárus egy igazi gyöngyszem, megtanít arra hogyan hagyd figyelmen kívül az élet materiális dolgait. A film az önelfogadásról, a megbocsátásról, a tudásról, a bölcsességről és a változásról szól. Tükröt tart nekünk saját küzdelmeinkről, kapcsolatainkról, miközben átértékeli értékrendünket, attitűdjeinket és indítékainkat, amelyek minden döntésünket befolyásolják.

Az Álomárus arról szól, hogy megtaláld azt az életet, amelyet élni akarsz, és megírd azt a történetet, amelynek főszereplője szeretnél lenni.

Az Álomárus arról szól, hogy megtaláld azt az életet, amelyet élni akarsz, és megírd azt a történetet, amelynek főszereplője szeretnél lenni.

A film üzenete

A film felnyitja a szemünket arra, ami igazán fontos, ami számít, Mivel egy sekély anyagi világban élünk, ami eltorzította a gondolataink és értékrendünk. Segít újra kapcsolatot teremteni a valódi önmagunkkal.

Az Álomárus értéke abban a gyönyörűen megvilágított üzenetben rejlik, hogy sok ember elvesztette az alapvető emberi mivoltát és a hatalom és a pénz bűvöletében él. Az élet számos leckét ad nekünk, a probléma pedig az, hogy nem tanulunk belőlük. A legnagyobb lecke az Álomárusban arról szól, hogy mit értékelünk, és hogyan veszítjük el azokat az embereket, akik közel állnak hozzánk, akiket teljes mértékben és ítélkezés nélkül szeretnünk kellene.  Újra meg kell tanulnunk szeretni.

A film magával ragadó ereje a tökéletesen megírt párbeszédekben rejlik.

Nagyszerű a szereposztás és a színészi alakítás, különös tekintettel a gyermekszínészekre. Lenyűgöző a zenei háttér.

Az Álomárus arról szól, hogy megtaláld azt az életet, amelyet élni akarsz, és megírd azt a történetet, amelynek főszereplője szeretnél lenni. Nagyszerű a szereposztás és a színészi alakítás, különös tekintettel a gyermekszínészekre. Lenyűgöző a zenei háttér.

Kedvenc idézetem a filmből:

Sose add fel az álmaidat fiam!
Ne félj az előtted álló úttól
Attól félj, hogy nem indulsz el rajta!

Az Álomárus (O Vendedor de Sonhos, 2016)

Az Álomárus - Filmajánló (O Vendedor de Sonhos, 2016)

Tartalom:

Egy az életből kiábrándult pszichológus megpróbál öngyilkosságot elkövetni, de szerencséjére nem sikerül. Ugyanis megismerkedik valakivel, aki megtanítja őt egy új, elviselhetőbb életmódra.

Szereplők:

César Troncoso (Mellon Lincoln Filho),
Dan Stulbach (Júlio César), Dani Antunes (Paula),
Thiago Mendonca (Bartolomeu),
Guilherme Prates (Joao)

Forgatókönyv:

Augusto Cury

Zeneszerző:

Alexandre Guerra

Rendezte:

Jayme Monjardim, Luca Bueno

Ha valami szépet, meghatót, és felrázott keresel feltétlenül nézd meg, ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget.

További részletek: IMDb

«

»