Keresés...
0
TOP

„Óriási értéke van annak, ha megengedhetem magamnak, hogy megértsek egy másik embert.
… Nem könnyű megengedni magunknak, hogy megértsünk valakit, hogy mélyen, tökéletesen, empátiásan belehelyezkedjünk a másik ember gondolatvilágába. És nagyon ritka is. ” Carl Rogers

A képhez tartozó alt jellemző üres; virag.png a fájlnév

A coaching folyamat során törekszem a klienseim teljes megértésére, teljes elfogadással viszonyulok hozzájuk. A gestalt coaching folyamatban közvetítem saját érzéseim, meglátásaim a kliensnek, tükrözve az ő helyzetét, amelyre így jobban rá tud látni.


A coaching során arra törekszem, hogy klienseimet segítsem önmaguk felfedezésében, érzéseik, működésük megértésében, segítsek nekik, hogy saját döntéseiket meghozzák, rálássanak saját megakadásaikra, saját életük irányítójává váljanak, és ezáltal egy szebb és teljesebb életet tudjanak élni. A beszélgetések során segítek megváltoztatni klienseim életét, hogy azt kapják, amit valójában szeretnének, ahelyett, hogy elfogadnák azt, ami az utukba kerül.

Egyéni life coaching:

Amikor túlságosan elmerültünk az élet drámájában és káoszában, hajlamosak vagyunk világunkat torz perspektívából látni. Ítéleteket hozhatunk és áldozattá válhatunk az életünkről alkotott negatív nézeteink igazolásával. Life coachként segítek felfedezni a boldogsághoz vezető blokkokat, és segítek rájönni, miért nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél az életedben.

Amikor panaszkodunk a helyzetünkről anélkül, hogy megoldást keresnénk, olyan érzés lehet, mintha mély kétségbeesésbe ásnánk magunkat.  Life coachként segítek megtalálni a teljes, gyógyult énedet. Igyekszem megmutatni, hogy az életnek nem kell fájdalmasnak lennie, és most elkezdheted álmaid életét élni.

Önmagunk és a körülöttünk lévő világ megértése segíthet egy tartalmasabb életben. Felfedezheted, hogy milyen célod van, és életed minden eseményét úgy irányíthatod, hogy az igazi utadhoz vezessenek. Segíthetek megtalálni azt, aki valójában vagy, hogy egy szebb jövő felé haladhass.

” A változás, csak a jelenben történhet meg, a múltra vagy jövőre vonatkozó gondolatainkat, csak a jelenben változtathatjuk meg. A paradoxon abban rejlik, hogy ha a jelenre összpontosítunk , azaz arra, hogy kik és mik vagyunk ebben az adott pillanatban, és benne maradunk ebben az élményben, ahelyett, hogy valaki vagy valami mássá próbálnánk válni, a változás magától megtörténik.” (Gestalt megközelítés a coachingban)

Bővebb információk: LIFE COACHING, MI AZ A LIFE COACH,

KIEMELT TÉMÁK:
PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS,
ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS,
KIÉGÉS

MILYEN PROBLÉMÁKKAL FORDULJ COACHOZ?

✅ ha nem tudod, vagy nem akarod megbeszélni mással a problémáid.
✅ ha olyan elakadásod van, amit nem tudsz egyedül megoldani.
✅ ha rosszul érzed magad a bőrödben, de nem is tudod miért.
✅ ha nehéz döntések előtt állsz.
✅ ha megoldhatatlannak tűnő kapcsolati, párkapcsolati problémáid vannak.
✅ ha állandóan időzavarban szenvedsz
✅ ha nem érted a másikat, és időnként már magadat sem
✅ ha fejlődni szeretnél
✅ ha képtelen vagy lemondani a rossz szokásaidról

Business/vezetői/executive coaching:

Klienseimet segítem abban, hogy magabiztosabb és hatékonyabb vezetővé válhassanak.
A vezetői executive coaching egy együttes munka, amelyben a kliensekkel együtt fogalmazzuk meg az ülések célját, de a kliensek a visszajelzések alapján önmaguk dolgozzák ki a saját stratégiájukat, amelyben a legjobb vezetőkké tudnak válni.

Bővebb információ: VEZETŐI COACHING

Társalgó

A TÁRSALGÓ azért jött létre, hogy teret biztosítsunk mélyebb és tudatosabb lelki témájú beszélgetésekhez. Családi és párkapcsolati konfliktusok, a gyermekvállalás és gyermeknevelés, a spirituális kérdések, a krízishelyzetek – a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom forrásai is lehetnek életünkben.

A Társalgó időről-időre más-más témát vet fel, és lehetőséget biztosít megismerni, mások hogyan gondolkodnak az adott témáról, és jobban megismerni önmagunkat is.

Várjuk mindazokat, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon, illetve kapcsolataikon. A beszélgetések könnyen ráébreszthetnek arra, hogy sokkal tudatosabban beszélgethetünk egymással különböző élethelyzetekben.

Bővebb információ: TÁRSALGÓ

Önismereti csoport

Mindenki számára ajánlott, aki csoportban átélt “itt és most” sajátélmények során szeretné felfedezni önmagát, és megismerni érzéseit.

✅ Jobban megismerheted önmagad
✅ Megtapasztalhatsz egy elfogadó légkört
✅ Több nézőpontból is megláthatod a problémáidat
✅ Az “itt és most”-ban kaphatsz visszacsatolásokat az általad elhangzottakra
✅ Fejlesztheted az empátiás képességedet
✅ Megtanulhatod kifejezni érzéseidet
✅ Olyan dolgokat is elmondhatsz, amit máshol nem mernél felvállalni
✅ Felfedezheted a magadban rejlő kreativitást
✅ Barátokra lelhetsz

Bővebb információ: RELATIVITY ÖNISMERETI CSOPORT

Kérdés esetén, keress meg bátran:
coaching.matekinga@gmail.com
20-611-9033

A coaching nem helyettesíti a pszichoterápiát, mentális problémákban, súlyos személyiségzavarban, pszichés megbetegedésekben sajnos nem tudok segíteni.