Keresés...
0
TOP
Életvezetési tanácsadás

Érezted már úgy, hogy egyedül maradtál?

Az életvezetési tanácsadás során megtapasztalhatod, milyen, ha nem egyedül kell szembe nézned a problémáiddal. Ha van melletted valaki, aki meghallgat és elfogad.

Előbb-utóbb szembe kell nézned a problémáiddal, de nem mindegy, hogy egyedül kell-e megtenned.

Sokkal többet érdemelsz annál, mint hogy egyedül érezd magad! Megérdemled azt hogy időt és teret adj magadnak, hogy megállj, és elgondolkodj az életeden és azon, amit akarsz. Az életvezetési tanácsadás segít, hogy ráláss arra, amiben éppen vagy.

Ahogy telik-múlik az idő, minden egyre bonyolultabb?

Azt remélted, hogy mára könnyebb lesz a helyzet, de az élet egyre nehezebb és bonyolultabb.

Azt hitted, ahogy telik múlik az idő, a dolgok egyre könnyebbek lesznek, de a stressz csak nő benned, és frusztrál hogy valahogy nem vagy igazán jól. Nincs időd és energiád másként kezelni a dolgokat.

És most mégis azon tűnődsz, mi történt. Hogy jutottál ide? Régebben nagyon jól mentek a dolgok. Mi történt azzal, aki régen voltál? Hová tűnt a szeretet, a támogatás és a boldog kapcsolat az életedből? Tele vagy elvárásokkal, kötelezettségekkel, ígéretekkel? Körülvesznek a családtagok, a barátok a munkatársak, mégis fogytán az erőd? Mégis egyedül érzed magad?

Eleged van

Életvezetési tanácsadás

Eleged van abból, hogy nem hallgatnak meg, hibáztatnak vagy félreértenek. Eleged van a végtelen csatákból! Eleged van, hogy újra és újra megtörténik. Eleged van abból, hogy nem jutsz el sehova.

Eleged van abból, hogy neked kell mindig engedned. Hogy alárendelődsz. Eleged van abból, hogy szép lassan már azt sem tudod ki is vagy valójában.

Igazából lehet, hogy már magadból is eleged van, már magadra sem tudsz úgy tekinteni, mint rég.

Életvezetési tanácsadás

Szembe kell nézned az igazsággal akkor is, ha fájdalmas!  Ha nem tetszik az, amit látsz: változtatnod kell!

Az életvezetési tanácsadás segít tisztán látni. Amikor fájdalmas kapcsolatban élsz, nagyon nehéz tisztán látni mi történik, tudni, hogy mi a Te részed a nehézségben, és mi nem.

Az életvezetési tanácsadás segít az önismeretben. Növeli az önbecsülésed, a reményt és az ellenálló képességed. Segít a magadhoz való kapcsolódásban, az önazonosság megtalálásában. Segít az erős kapcsolatok építésében.

Az életvezetési tanácsadás során megtanulhatsz olyan módon kommunikálni, ami növeli annak valószínűségét, hogy meghallgatnak, és közelebb kerülhetsz ahhoz, amit szeretnél.

Célom, hogy életvezetési tanácsadóként biztonságos teret nyújtsak ahhoz, hogy beszélhess bármiről ami a szívedet nyomja, és segítsek megteremteni az egyensúlyt és a belső békét az életedben!

Jól hangzik?

Azzal, hogy olvasod e sorokat jó úton jársz. Segítséget kérni nehéz, de Te megtetted az első lépést, hogy változtass és megoldást találj.

Mikor érdemes elkezdeni?

Egy életed van! Most!