Keresés...
0
TOP

„4 éve vagyunk együtt a párommal, de az utóbbi két évben nagyon sok volt a veszekedés. Valamiért elbeszéltünk egymás mellett, nem értettük meg egymást. Most a barátnőm is, és én is járunk coach-hoz, és egyre jobban értjük egymást. Hiába van a barátaim közt is szakember, azt hiszem, egy nő jobban el tudja magyarázni, mi van a nők fejében.”
P. Imi

„A Társalgón vettem részt, elképzelni sem tudtam, hasonló beszélgetést! Meglepően nyitott és segítőkész volt mindenki, mintha régi barátok lennénk, együtt éreztünk és nevettünk. Biztosan máskor is elmegyek!”
Egy Társalgó

„Amikor megérkeztem hozzád először eléggé össze voltam zavarodva. A beszélgetések során azonban azt éreztem megértesz, valóban az én helyzetemmel foglalkoztunk és nem általánosságokról beszélgettünk, vagy nem egy kérdéslistán mentünk keresztül. Sokkal jobban megláttam magam, nagyobb önismeretre tettem szert, és jobban tudom irányítani, hogy ne csak megtörténjenek a dolgok, hanem irányítsam az életem.”
S. Betti

„Online life coachingon vettem részt. Kinga figyelme és meglátásai segítettek, bátorítottak és útmutatást adtak, egy számomra válságos és átmeneti időszakban.”
V. Béla

„Nagyon tetszett a társasjáték és a csoportban dolgozás, szerintem elég inspiráló, hogy másokat is megismerünk picit és más perspektívába kerülnek a mi problémáink is.
Szerintem én eljutottam már az „én” típusú kommunikációig, az őszinteség nekem nem megy nehezen, talán csak a saját szüleim felé.
Biztos van még fejlődni valóm az önismeretben. Ez egy számomra szórakoztató forma, sokkal inkább mint egy terápiás ülés.”
A. Tünde

„Hálás szívvel gondolok vissza a beszélgetésekre. Kesze-kusza életem egyik legnehezebb időszakában azt sem tudtam mit csináljak. Az addig működő „végiggondolom, mérlegelem, megoldom” stratégiám kudarcot vallott, és csak agyaltam-agyaltam, pörögtek a gondolataim, folyamatosan heteken át, és egyre messzebb kerültem attól, hogy valahova eljussak. Ekkor kerültem hozzád, és a hosszú beszélgetések alatt csökkent a feszültség, elkezdtem helyére pakolni a gondolataim, és elkezdett látszódni egy út, amin haladhatok tovább. Félve indultam el, de Te sokáig kísértél, mígnem már egyedül is tudtam lépkedni. Köszönöm!”
L. Zsófia

„Business coachingon vettem részt Kingánál, és utáltam már előre is. A cégem sok tréningre küld, és párszor már személyes coachingon is voltam, de legtöbbször sajnálom rá az időt, nem szeretek a problémáimról beszélni, és főleg játszani, amikor sokkal fontosabb napi feladataim vannak. Ezért nem is mondtam semmit. Hallgattunk, hallgattunk, aztán Kinga megkérdezte: „Hogyan tudnánk ezt az időt úgy kihasználni, hogy elégedett legyek?” Tovább hallgattunk, végül az ovis gyerekem beilleszkedési gondjait hoztam elő. Mindketten tudtuk, hogy nem erről kéne beszélgetnünk, de megtettük. És valahogy jól esett.
Másnap megkaptam elfogadásra a beszámolót a beszélgetésről: „ismerkedés…határok feszegetése, és a saját határok meghúzása… közösségi diszciplináris kérdések a különböző generációknál…”
Be kell vallanom, legközelebb olyan voltam mint egy kisangyal… és még témával is készültem 🙂 „
N. Nelli

„Az első Relativity önismereti csoportjátékon vettem részt. Nem tudtam mit várhatok, igazából attól féltem, nem fogok megnyílni, és így igazán élvezni sem. Jöttek a kártyák, jöttek a körök, és azt vettem észre, mindig ugyanazt a kérdéskört kapom vissza, hiába változtak a kártyák. Az életem egy „ámokfutás”, szaladok, hogy minél többet bele tudjak préselni napba, és soha nem sikerül a végére érnem, sőt nem is tudok igazán koncentrálni semmire. Aztán előjött az „UNALOM”, amire azt mondtam, hogy utálom a semmitevőket, akinek értéktelen a mindennapja. Más valaki pedig azt mondtam Ő örülne az „UNALOM” kártyámnak adjam neki, mert amikor nincs semmi különleges dolga, akkor tud alkotni. Úgy fogalmazott ez a „TEREMTŐ UNALOM”. Valaki pedig azt mondta, számára pedig a „TERVEZŐ UNALOM”, mert ő, ha van egy kis ideje, akkor megtervezi az aznapot, a hetet, és így könnyen állít fel prioritásokat. Három hete azon dolgozom, hogy legyen olyan semmittevős időm, amikor tervezek vagy teremtek, és észrevettem, sokkal elégedettebb vagyok, a nap végére sokkal több mindent meg tudtam csinálni az elejétől a végéig, amit elterveztem, és sokszor büszkeség tölt el.”
H. Krisztina

„Beszélgettünk, beszélgettünk, és úgy éreztem nem történt igazán semmi. Aztán teltek múltak a napok, és előbukkantak az elhangzott kérdések, amelyeket próbáltam jobban és mégjobban megválaszolni, több-kevesebb sikerrel. Teltek múltak a hetek, és maguktól megérkeztek a válaszok…”
N. Balázs

„Félve indultam neki a beszélgetéseknek, de néhány alkalom után már egész héten ezeket vártam. Olyan felismeréseket kaptam, amire magamtól nem tudom rájöttem volna-e, néha csak egész kis dolgokat, egész kicsit másképp látni, is nagy változást hozhat. Néhány hónap után elkezdtek változni a dolgok körülöttem, én is csodálkoztam hirtelen hol tartok.”
N.Dóri

„Olyan könnyen és gyorsan tudnék mások helyében dönteni! Kinga segített magamra kívülről rálátni, így a régóta tartó rágódásom után egy stabil döntést tudtam hozni. Azóta magabiztosabb vagyok minden téren.”
G. Zsuzsa

“Beszélgetéseink során, folyamatosan éreztem a felém irányuló figyelmet, amelyet más körülmények között ritkán érzek. Sokat segített, hogy megértsem magam, a saját működésem, és rávilágítson hol vannak a saját korlátaim, a saját határaim, és az elakadásaim. ”

L .Kyra