Keresés...
0
TOP

Máté Kinga vagyok, life és business coach.

Közgazdászként végeztem, pályafutásom vezetőként egy reklámügyökségben kezdtem, majd online marketing területén folytattam. Két gyermekem születése után saját vállalkozásban otthonról dolgoztam.


Az anyaság tanított meg a feltétel nélküli szeretetre.

A párkapcsolataim pedig megmutatták, a szerelem mellett mennyi odafigyelés és elfogadás kell, hogy egy kapcsolat működhessen.

Tágabb ismeretségi körömben sokan fordultak hozzám problémáikkal. Találkoztam a függőségekkel, először hozzátartozóként egy önismereti csoportba kerültem, ami kinyitotta előttem a világot, érzékenyebbé tett az emberi működésre, értővé az emberi gyengeségekre, bizonytalanságokra, és emellett önismeretem is fejlettebb dimenzióba léphetett, miközben én is nagyot változtam. Elterelődött addigi irányultságom az addiktológia irányába. Sokat olvastam számos előadást hallgattam a pszichológia területéről. Belső hívást éreztem a segítő szakma felé, végül a coaching mellett döntöttem. Szerettem volna nem csak intuitív módon segíteni, igy Horváth Tünde az International Coach Federation (ICF) által akkreditált Master Certified Coach  képesítésű mestercoachától tanultam meg a Gestalt coaching alapjait.

Addigi önismereti munkám, és a sok segítő beszélgetés új értelmet nyert, és elkezdtem coachként dolgozni.
Arra törekszem, hogy klienseimet segítsem önmaguk felfedezésében, érzéseik, működésük megértésében, segítsek nekik, hogy saját döntéseiket meghozzák, rálássanak saját megakadásaikra, saját életük irányítójává váljanak, és ezáltal egy szebb és teljesebb életet tudjanak élni.

2020

Gestalt Coaching képzés

2010-2020

Saját tapasztalat a Magadért Alapítvány hozzátartozói, tematikus és függő csoportjaiban.

Saját tapasztalat gestalt alapú pszichoterápiás beszélgetéseken.

Önismeret mélyítése, részvétel számos szakmai előadáson, bepillantás a pszichodrámába, a szomatodrámába, az erőszakmentes kommunikáció alapjaiba.

Segítő beszélgetések spontán megkeresések alapján.

1984-2018

Marketing és online marketing tevékenység.