Keresés...
0
TOP

A life coaching


A life coaching során arra törekszem, hogy klienseimet segítsem önmaguk felfedezésében, érzéseik, működésük megértésében, segítsek nekik, hogy saját döntéseiket meghozzák, rálássanak saját megakadásaikra, saját életük irányítójává váljanak, és ezáltal egy szebb és teljesebb életet tudjanak élni.

A segítő beszélgetések során feltétel nélküli elfogadással fordulok klienseim felé, igy lehetőségük van bármit elmondani, amit szeretnének. Hozzám fordulhatnak olyan kérdéseikkel, amelyeket nem szeretnének családjukkal,  barátaikkal megosztani, vagy megosztottak, de nem kaptak rá megfelelő választ. A köztünk lévő beszélgetések köztünk is maradnak, igy teljes biztonságot nyújtok.

Milyen esetekben fordulhatsz hozzám?

✅ ha fáj, bánt és nem tudod mit tegyél
✅ ha nem tudod, vagy nem akarod megbeszélni mással a problémáid
✅ ha úgy érzed elveszett az özanosságod
✅ ha olyan elakadásod van, amit nem tudsz egyedül megoldani
✅ ha rosszul érzed magad a bőrödben, de nem is tudod miért
✅  ha nehéz döntések előtt állsz
✅ ha megoldhatatlannak tűnő kapcsolati, párkapcsolati problémáid vannak
✅ ha állandóan időzavarban szenvedsz
✅ ha nem érted a másikat, és időnként már magadat sem 
✅ ha fejlődni szeretnél 
✅ ha képtelen vagy lemondani a rossz szokásaidról
✅ ha szeretnéd fejleszteni az önismereted
✅ ha elakadtál az önbizalom növelés folyamánMiért fontos az önismeret ÉS az önbizalom növelése?

Önismeret

A magabiztosság, az önbizalom segít téged abban, hogy megvalósítsd azt amit szeretnél. Az önbizalom fejlesztéséhez először önismeretre és az önszeretetre lesz szükséged. Ha megtalálnod a saját értékeidet, elfogadod erősségeidet és a gyengeségeidet, egy boldogabb, teljesebb, sikeresebb életet tudsz élni. Ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozhatnál a gyengeségeken. Arról van szó, hogy tanuld meg értékelni azt, aki vagy, és azt is, amiben különböző vagy másoktól. Amikor nullára kerül az önbizalmadat, gátol abban, hogy elérd a céljaidat, hogy tisztán láss, és abban is, hogy megfelelő önbecsülésed legyen. Life coachként segíthetek abban, hogy kijöjj a gödörből, és megtaláld magad.


Life coaching Budapesten:

A life coaching személyes találkozás keretében Budapesten a Kapcsolat menüpontban megadott helyszínek egyikén, vagy külön egyeztetett más helyszínen történik.
Bővebben: Life coaching Budapesten, személyes alkalom

LIFE COACHING ONLINE:

online life coaching

Otthonról, kényelmesen beszélhetsz egy segítő szakemberrel.
Bővebben: Life coaching online

Készen állsz a változásra?

Life coachként segítek felfedezni a boldogsághoz vezető blokkokat, és segítek rájönni, miért nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél az életedben. Önmagunk és a körülöttünk lévő világ megértése segíthet egy tartalmasabb életben. Felfedezheted, hogy milyen célod van, és életed minden eseményét úgy irányíthatod, hogy az igazi utadhoz vezessenek. Segíthetek megtalálni azt, aki valójában vagy, hogy egy szebb jövő felé haladhass.

A coaching nem helyettesíti a pszichoterápiát, mentális problémákban, súlyos személyiségzavarban, pszichés megbetegedésekben sajnos nem tudok segíteni.