Keresés...
0
TOP
Érzelmek Life coach Budapest Párkapcsolat

Ha feladod az álmaidat, mi marad?  

"Ha feladod az álmaidat, mi marad?" Jim Carrey
892 Views

„Ha feladod az álmaidat, mi marad?”  

Az álmok olyanok, mint a csillagok. Lehet, hogy soha nem érinted meg őket, de ha követed őket, elvezetnek a sorsodhoz.

Liam James

Éljük az álmaink vagy álmodjuk az életet?

Mit tennél, ha tudnád, hogy az álmaid valóra válhatnak? Ha nem állna fenn a kudarc veszélye? Ha szinte bármit meg tudnál valósítani, amit csak el tudsz képzelni? Gondolj az élet által kínált végtelen lehetőségek tengerére.  Engedd el a félelmeid! Ne korlátozd magad, miközben álmodsz!

Semmi sem lehetetlen.

Bármire képes vagyok? Igazság vagy önámítás?

Ha meg sem próbálod, ez biztosan nem derül ki. Ha teljesen irreális célokat tűzöl ki magadnak, akkor csalódott leszel, de ha nem tűzöl ki célokat, akkor feladod az életed, mielőtt elkezdted volna.

„A csodák akkor kezdenek megtörténni, amikor annyi energiát adsz az álmaidnak, mint a félelmeidnek.” 

Richard Wilkins

Mi van, ha minden kívánságunk azonnal teljesül?

Ez csodásan hangzik, de az elménk nem birtokol minden információt, így a végén a világot is azonnal elpusztíthatnánk… „ A kisgyerekeknek nem lehet kést adni játszani!” Mielőtt kést adnánk egy gyermek kezébe, meg kell tanítani a késsel bánni.

Edwin Buzz Aldrin amerikai űrhajós, a Holdra szállása után új kihívást nem látott maga előtt, elhatalmasodott rajta a depresszió, inni kezdett, két házassága is tönkrement, végül idegösszeomlással kórházba került. Nem véletlenül választotta később emlékiratainak a „Visszatérés a Földre” címet, a több értelemben vett visszatérés volt számára a legnehezebb.

De ilyen a szerelembe esés is. Megtetszik valaki, és Őt akarjuk, vele akarjuk leélni az életünket. Azt gondoljuk, Ő az Igazi!  De ez nem megy magától. Időnként megkapjuk az élettől az ”Igazi” lehetőségét. De csak a lehetőséget. Igazivá válni lehet.

„Számos embernek nem sikerül eljutnia a fellángolástól a szeretetig. Ők a szerelmi fellángolásba szerettek bele, így nincs esélyük megtapasztalni a szeretetet. Pedig nincs szebb, mint az igazi szerelem. A fellángolás idővel alábbhagy, a szeretett egyre erősebb lesz. Fontos és nagyszerű dolog  a fellángolás, ám nem szabad elfeledkeznünk a végső célról, hogy megtaláljuk a szeretethez vezető utat. A szerelmi fellángolás csak ideiglenes állapot, amely segít minket eljutni a szeretett kiteljesedéséhez. Ez azonban rögös út, amelyen az áhított boldogságig gyakran konfliktusokkal kell találkoznunk, és ezeket nem tanultuk meg kellőképpen kezelni. Ennek oka az, hogy egyik fél sincs tisztában azzal, hogy a szerelmi kapcsolat nem késztermék, ami az ölünkbe hullik, amint rátalálunk a megfelelő személyre. Csak akkor alakulhat ki szeretetteljes, szoros párkapcsolat, ha mindkét ember kész folyamatosan tanulni, fejlődni.

Mindenekelőtt fel kell hagyni az igazi utáni epekedéssel, mert Mr Tökély nem létezik, csak Mr Kb… „

Kurt Tepperwein

Tehát a szeretetért is meg kell küzdenünk, mint minden másért is.

„Az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy megvalósítsd álmaidat, az te vagy.”

Tom Bradley

Mit tennél, ha tudnád, hogy az álmaid valóra válhatnak?

Akkor is a Tökéletesre várnál, vagy akkor megtennél minden tőled telhetőt, hogy a párkapcsolatod jól működjön, és a párod az Igazivá váljon számodra?

Éljük az álmaink vagy álmodjuk az életet?

Mit tennél, ha tudnád, hogy az álmaid valóra válhatnak? Ha nem állna fenn a kudarc veszélye? Ha szinte bármit meg tudnál valósítani, amit csak el tudsz képzelni? Gondolj az élet által kínált végtelen lehetőségek tengerére.  Engedd el a félelmeid! Ne korlátozd magad, miközben álmodsz!

Semmi sem lehetetlen.

„Soha nem kapsz meg egy álmot anélkül, hogy ne lenne erőd a megvalósításához. De meg kell dolgoznod érte.”

Richard Bach

Mikor jön el az alkalmas idő?

Ha ilyen vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak, gyere el a Társalgó következő alkalmára.

  • Milyennek képzeled a tökéletes életet?
  • Ki az erősebb?  Te vagy a félelmeid?
  • Bármire képes vagyok? Igazság vagy önámítás?
  • Mikor jön el az alkalmas idő?
  • Mit csinálnál, ha már minden álmod valóra vált?
TÁRSALGÓ AHOL ELMONDHATOD - Éljük az álmaink vagy álmodjuk az életet.

„Ha feladod az álmaidat, mi marad?”  

Jim Carrey

«

»