TÁRSALGÓ részvételi jegy – Éljük az álmaink, vagy álmodjuk az életet!

2 500 Ft

Tekintettél-e már úgy az életedre, mint végtelen lehetőségek tengerére? Minden pillanatban lehetőséged van változtatni, a döntés a Te kezedben van!

Mi az, ami előrevisz, és mi az, ami hátráltat az életedben? Ki az, aki előrevisz, és ki az, aki hátráltat céljaid megvalósításában? Honnan meríted az erőt, és mi az, ami leszívja az energiád? Mit kell elengedned? Mit kell megbocsátanod?

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Társalgó, ahol elmondhatod 2023/01

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom  égisze alatt létrehozott Társalgó klubját azért hívtuk életre, hogy teret biztosítsunk mélyebb és tudatosabb lelki témájú beszélgetésekhez.

Családi és párkapcsolati konfliktusok, a gyermekvállalás és gyermeknevelés, a spirituális kérdések, a krízishelyzetek – a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom forrásai is lehetnek életünkben. A beszélgetések segítenek feloldani a mindennapi életben adódó bizonytalanságainkat, segítenek megválaszolni a bennünk munkálkodó kérdéseket.

Várjuk mindazokat, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon, illetve kapcsolataikon.

A Társalgó időről-időre más-más témát vet fel, és lehetőséget biztosít megismerni, mások hogyan gondolkodnak az adott témáról, és jobban megismerni önmagunkat is.

 

Éljük az álmaink, vagy álmodjuk az életet!

Avagy: Milyen céljaink vannak, és hogyan valósítsuk meg azokat?

Tekintettél-e már úgy az életedre, mint végtelen lehetőségek tengerére? Minden pillanatban lehetőséged van változtatni, a döntés a Te kezedben van!

TÁRSALGÓ AHOL ELMONDHATOD - Éljük az álmaink vagy álmodjuk az életet.

Mi az, ami előrevisz, és mi az, ami hátráltat az életedben? Ki az, aki előrevisz, és ki az, aki hátráltat céljaid megvalósításában? Honnan meríted az erőt, és mi az, ami leszívja az energiád? Mit kell elengedned? Mit kell megbocsátanod? Mit teszel a halogatás ellen? El tudsz-e csendesedni, magaddal lenni, látod-e önmagad, jelen tudsz-e lenni a saját életedben? Mik azok, amik gátolnak a fókuszálásban, és hogyan tudod megteremteni a teret a gondolatok szabad áramlásához?

Mások hogyan gondolkodnak ezekről? Milyen technikákat alkalmaznak, amit akár Te is használhatnál?

Ha ilyen vagy hasonló gondolatok merültek fel Benned, gyere el egy közös beszélgetésre, ahol más megvilágításban ráláthatsz saját kérdéseidre és megtudhatod mások hogyan élnek meg hasonló helyzeteket. Nem biztos, hogy minden kérdésedre választ kapsz, a lényeg, hogy jól érezd magad, és önmagában ez a jó érzés, kikapcsolódás, „énidő” hozzájáruljon ahhoz, hogy feltöltődj…

2023/01. alkalom  2023. február 04, szombat délután

Helyszín: 1015 Budapest, Toldy Ferenc u. 58.
Időpont: 20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között
Részvételi díj:  2500 Ft /alkalom
Érkezés: a kezdési időpont előtt 10-15 perccel.
A résztvevők száma limitált.
A beszélgetéseket vezeti:

MÁTÉ KINGA

Gestalt szemléletű life és business coach:

„Szerencsésnek tartom magam, hogy segítő szakemberként sok különböző élethelyzetben lévő embernek járultam hozzá változásához vagy megnyugvást találni az életében. Örömteli élmény számomra a csoportos beszélgetés. A csoportban lévő különböző nézőpontok által a csoporttagok is segítenek egymásnak más fókuszból tekinteni helyzeteikre. Hozzásegít az érzelmi átéléshez, feloldáshoz, és megoldásokat mutat. Igazi és mély kapcsolódások alakulhatnak ki, amelyek túlmutatnak a csoportmunkán is.”

&

JÁGER JÁCINT

Szakpszichológus és tréner:

„Azon emberek csoportjába tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is! Ezáltal így igazából én már 25 éve nem is dolgozom valójában. Mindemellett kimondottan élvezem az olyan emberek társaságát, akikkel jókat lehet beszélgetni! Ilyen beszélgetésre várok mindenkit, ahol a vélemények cseréjén kívül akár barátságok is kötődhetnek. A magam részéről mindent meg fogok tenni a csoport jó hangulatáért.”

Korosztály:

20-35 korosztály, 36+ korosztály

Érdekelhetnek még…