Akció!

Álomélet tervező Life coaching 5+1 Férfiaknak

60 000 Ft

ÁLOMÉLET TERVEZŐ

Sajátrészre: Ha meg akarod változtatni az életet, és tenni akarsz érte, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Fedezd fel, milyen csodálatos lehet az élet, amikor tudatosan éljük, és megvalósítjuk álmainkat.

Ajándékba: Ha egyedi ajándékot szeretnél karácsonyra vagy születésnapra, az Álomélet Tervező coaching ideális választás.

ÁLMODJ NAGYOT, ÉS VÁLTSD VALÓRA!

Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy elégedett az életeddel? Szeretnél változtatni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vagy talán nem is vagy biztos benne, hogy mit szeretnél igazán?

Ha igen, akkor ez a program neked szól!

Csomagajánlat: 5*60 perc/ (online) alkalom +Álomélet Tervező PDF

 

ÁLMODJ NAGYOT, ÉS VÁLTSD VALÓRA!

Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy elégedett az életeddel? Szeretnél változtatni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vagy talán nem is vagy biztos benne, hogy mit szeretnél igazán?

Ha úgy érzed nem vagy a helyeden, ha nincs kedved már lassan semmihez, ha tudod, hogy váltanod kellene, de nem mersz nekikezdeni, érdemes egy segítő szakember segítségét kérni.

  • Kialakítunk egy víziót, hogy milyen lenne az áloméleted
  • Együtt megtervezzük, hogy milyen változtatásokat kell tenned, hogy elérhesd az álmaid
  • Megnézzük, mi az ami jelenleg korlátoz, vagy félelemmel tölt el, hogy elérhesd álmaid

Life Coaching 5+1 alkalom +letölthető Álomélet tervező önismereti füzet ingyen  – ONLINE

Ébredj rá álmaid valóságára a Life Coachinggal!

Az élet olyan, mint egy utazás, tele kanyarokkal, emelkedőkkel és lejtőkkel. De mi lenne, ha lenne egy térkép, amely segít eligazodni ezen az úton? A Life Coaching pontosan ezt kínálja Neked!

Az Álomélet Tervező Life Coaching célja, hogy segítsen Neked tudatosabban élni, megérteni önmagad, és megvalósítani álmaid. Segítek felismerni belső erőforrásaid, meghatározni céljaid, és támogatlak az úton, amely elvezet álmaid megvalósításához.

A Life Coaching nem csak arról szól, hogy elérd céljaid, hanem arról is, hogy jobban megismerd önmagát, és megtaláld azt a belső erőt, amelyre szükséged van ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élj.

Fedezd fel, milyen csodálatos lehet az élet, amikor tudatosan éljük, és megvalósítjuk álmainkat. Várom jelentkezésed az Álomélet Tervező Life Coaching programomba!

Otthonról, kényelmesen beszélhetsz egy segítő szakemberrel.

CSOMAGAJÁNLAT: 5 alkalom áráért 6 alkalmon vehetsz részt, és letöltheted az Álomélet tervező füzetet ingyen.

 

 

Online life coaching:

A Life coaching, egy olyan életvezetési tanácsadás, ami segít megváltoztatni az életedet hogy azt kapd, amit valójában szeretnél, ahelyett, hogy elfogadnád azt, ami az utadba kerül.

A life coaching során segítek ránézni a működésedre, együtt megvizsgáljuka viselkedésedet, szokásaidat, és a céljaidat, hogy a saját életed irányítójává válhass.

Online:  Zoom platformon keresztül.

Időpont egyeztetés:

Az online life coaching ülés előre egyeztetett időpontban történik. Időpontfoglalás történhet E-mailben vagy  telefonon.

Ár:

Az ár 5* 60 perces alkalom díja, amiért 6 alkalmon vehetsz részt, és Tied lehet a letölthető Álomélet Tervező önismeri füzet is.

A megvétel után 3 hónapon belül használhatod fel.

Késés:

A coaching alkalom a megbeszélt időpontban elkezdődik, késés esetén sem tudom tovább tartani a coaching ülést.

Lemondás:

Online coaching alkalom esetén a foglalás lemondására a Felhasználó részéről a lefoglalt időpontot megelőző minimum 1 nappal (24 órával) van lehetőség. Kérlek olvasd el a lemondás egyéb feltételeit is az ASZF-ben.

A life coaching során feltétel nélküli elfogadással fordulok klienseim felé, igy lehetőséged van bármit elmondani, amit szeretnél. A life coaching során arra törekszem, hogy klienseimet segítsem önmaguk felfedezésében, érzéseik, működésük megértésében, segítsek nekik, hogy saját döntéseiket meghozzák, rálássanak saját megakadásaikra, saját életük irányítójává váljanak, és ezáltal egy szebb és teljesebb életet tudjanak élni.

***A life coaching mentáliasan egészséges embereknek szól, nem helyettesíti a pszichoterápiát, mentális problémákban, súlyos személyiségzavarban, pszichés megbetegedésekben sajnos nem tudok segíteni.***

 

Érdekelhetnek még…