Társalgó részvételi jegy: Túlélsz vagy élsz? avagy: A kiégés dinamikája

3 000 Ft

💥Túlélsz vagy élsz
Avagy: A kiégés dinamikája

📌Helyszín: Budapest, 1126 Böszörményi út 9-11. IV.em.25. ‼️
📌Időpont: 20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között

 

Cikkszám: TA-24-0127-3 Kategória: Címkék: , ,

💥Túlélsz vagy élsz ?
Avagy: A kiégés dinamikája

Ismerj meg másokat, érdeklődj az életük iránt, hallgasd meg őket a kiégéssel kapcsolatos érzéseikkel, gondolataikkal kapcsolatban, és segíts nekik, ha szükségük van rá.

  • Hogyan éljem túl a mai napot?
  • Mikor éreztem utoljára, hogy értékes amit csinálok?
  • Hogyan kerülhetek ki a mókuskerékből?
  • Utálom magam, ha nem tudok mindent megcsinálni, amit kellene?
  • Mikor vagyok túlélő üzemmódban?
  • Milyen függőség rejlik a kiégés mögött?

Ezek a kérdések csak a jéghegy csúcsát jelentik, számos további téma is szóba kerülhet a beszélgetés során. A klub célja, hogy nyitott és biztonságos teret biztosítson ezeknek a fontos kérdéseknek a megvitatására.

Ha ilyen vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak, gyere el egy közös kiscsoportos beszélgetésre, és oszd meg velünk a gondolataidat, vagy csak hallgasd meg, mit mondanak mások! Várunk szeretettel!

Társalgó, ahol elmondhatod beszélgetőlub Április 20: Túlélsz vagy élsz? -beszélgetés a kiégés dinamikájáról

Társalgó, ahol elmondhatod, 2024 április 20. szombat

💥Túlélsz vagy élsz ?
Avagy: A kiégés dinamikája

📌Helyszín: ‼️ Budapest, 1126 Böszörményi út 9-11. IV.em.25. ‼️
📌Időpont: 20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között
📌Részvételi díj: 3000 Ft /alkalom
📌Érkezés: a kezdési időpont előtt 10-15 perccel.

A résztvevők száma limitált.
Az egyes alkalmak min 5, max 13 jelentkezővel kerülnek megrendezésre.

A Társalgó időről-időre más-más témát vet fel, és lehetőséget biztosít megismerni, mások hogyan gondolkodnak az adott témáról, és jobban megismerni önmagunkat is.

Regisztráció: https://forms.gle/2YYFXCDMZ13ppsWa6

Az eseményen való megjelenés csak a részvételi jegy előzetes megvásárlásával lehetséges. A regisztráció önmagában nem elegendő. A helyszínen nem áll módunkban jegyeket értékesíteni.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom  égisze alatt létrehozott Társalgó klubot azért hívtuk életre, hogy teret biztosítsunk mélyebb és tudatosabb lelki témájú beszélgetésekhez.

Családi és párkapcsolati konfliktusok, a gyermekvállalás és gyermeknevelés, a spirituális kérdések, a krízishelyzetek – a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom forrásai is lehetnek életünkben. A beszélgetések segítenek feloldani a mindennapi életben adódó bizonytalanságainkat, segítenek megválaszolni a bennünk munkálkodó kérdéseket.

Várjuk mindazokat, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon, illetve kapcsolataikon.
A beszélgetéseket vezeti:

MÁTÉ KINGA

Gestalt szemléletű life és business coach:

„Szerencsésnek tartom magam, hogy segítő szakemberként sok különböző élethelyzetben lévő embernek járultam hozzá változásához vagy megnyugvást találni az életében. Örömteli élmény számomra a csoportos beszélgetés. A csoportban lévő különböző nézőpontok által a csoporttagok is segítenek egymásnak más fókuszból tekinteni helyzeteikre. Hozzásegít az érzelmi átéléshez, feloldáshoz, és megoldásokat mutat. Igazi és mély kapcsolódások alakulhatnak ki, amelyek túlmutatnak a csoportmunkán is.”

&

JÁGER JÁCINT

Szakpszichológus és tréner:

„Azon emberek csoportjába tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is! Ezáltal így igazából én már 25 éve nem is dolgozom valójában. Mindemellett kimondottan élvezem az olyan emberek társaságát, akikkel jókat lehet beszélgetni! Ilyen beszélgetésre várok mindenkit, ahol a vélemények cseréjén kívül akár barátságok is kötődhetnek. A magam részéről mindent meg fogok tenni a csoport jó hangulatáért.” 

Korcsoport

20-35 éves korcsoport, 36+ korcsoport

Érdekelhetnek még…