TÁRSALGÓ részvételi jegy – Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?

2 500 Ft

  • Létezhet-e tökéletes párkapcsolat?
  • Hogy állunk a tévedésekkel?
  • Miért fontos a megbocsátás?
  • Meg tudunk-e bízni egymásban?
  • Tudunk-e együtt álmodni?

A döntés a Te kezedben van!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Társalgó, ahol elmondhatod 2023.05.13.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom  égisze alatt létrehozott Társalgó klubját azért hívtuk életre, hogy teret biztosítsunk mélyebb és tudatosabb lelki témájú beszélgetésekhez.

Családi és párkapcsolati konfliktusok, a gyermekvállalás és gyermeknevelés, a spirituális kérdések, a krízishelyzetek – a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom forrásai is lehetnek életünkben. A beszélgetések segítenek feloldani a mindennapi életben adódó bizonytalanságainkat, segítenek megválaszolni a bennünk munkálkodó kérdéseket.

Várjuk mindazokat, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon, illetve kapcsolataikon.

A Társalgó időről-időre más-más témát vet fel, és lehetőséget biztosít megismerni, mások hogyan gondolkodnak az adott témáról, és jobban megismerni önmagunkat is.

 

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat?
Avagy: Hogyan építsünk tartós párkapcsolatot?

Hogyan építsünk tartós párkapcsolatot?  Tekintettél-e már úgy a párodra, mint az igazira? Mit gondolsz, az igazi eleve elrendeltetett, vagy tenned kell érte, hogy azzá váljon? Hajlandó vagy dolgozni a párkapcsolatodon?

A döntés a Te kezedben van!

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat? Avagy: Hogyan építsünk tartós párkapcsolatot ? Létezhet-e tökéletes párkapcsolat? Hogy állunk a tévedésekkel? Miért fontos a megbocsátás? Meg tudunk-e bízni egymásban? Tudunk-e együtt álmodni?

Létezhet-e tökéletes párkapcsolat?

Hogy állunk a tévedésekkel?

Miért fontos a megbocsátás?

Meg tudunk-e bízni egymásban?

Tudunk-e együtt álmodni?

 

2023. május 13., szombat délután

Helyszín: 1015 Budapest, Toldy Ferenc u. 58.
Időpont: 20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között
Részvételi díj:  2500 Ft /alkalom
Érkezés: a kezdési időpont előtt 10-15 perccel.
A résztvevők száma limitált.
Kérünk mihamarabb vedd meg részvételi jegyed, nehogy lemaradj.
A beszélgetéseket vezeti:

MÁTÉ KINGA

Gestalt szemléletű life és business coach:

„Szerencsésnek tartom magam, hogy segítő szakemberként sok különböző élethelyzetben lévő embernek járultam hozzá változásához vagy megnyugvást találni az életében. Örömteli élmény számomra a csoportos beszélgetés. A csoportban lévő különböző nézőpontok által a csoporttagok is segítenek egymásnak más fókuszból tekinteni helyzeteikre. Hozzásegít az érzelmi átéléshez, feloldáshoz, és megoldásokat mutat. Igazi és mély kapcsolódások alakulhatnak ki, amelyek túlmutatnak a csoportmunkán is.”

&

JÁGER JÁCINT

Szakpszichológus és tréner:

„Azon emberek csoportjába tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is! Ezáltal így igazából én már 25 éve nem is dolgozom valójában. Mindemellett kimondottan élvezem az olyan emberek társaságát, akikkel jókat lehet beszélgetni! Ilyen beszélgetésre várok mindenkit, ahol a vélemények cseréjén kívül akár barátságok is kötődhetnek. A magam részéről mindent meg fogok tenni a csoport jó hangulatáért.”

Korosztály:

20-35 korosztály, 36+ korosztály

Érdekelhetnek még…