Társalgó részvételi jegy: Ki nyír ki Kit?

3 000 Ft

✂️Ki nyír ki Kit?
avagy: Te uralod a stresszt, vagy a stressz ural Téged?

Társalgó, ahol elmondhatod, 2025 május 25. szombat

📌Helyszín: Budapest, 1126 Böszörményi út 9-11. IV.em.25. ‼️
📌Időpont: 20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között

 

✂️Ki nyír ki Kit?
avagy: Te uralod a stresszt, vagy a stressz ural Téged?

Ismerj meg másokat, érdeklődj az életük iránt, hallgasd meg őket a kiégéssel kapcsolatos érzéseikkel, gondolataikkal kapcsolatban, és segíts nekik, ha szükségük van rá.

  • Van, amikor azt érzed, a stressz átveszi az uralkodást az életed felett?
  • Mik a leggyakoribb stresszforrások az életedben?
  • Le lehet-e mérni a stressz szintet?
  • Van-e pozitív stressz?
  • Melyik a veszélyesebb, az állandó magas stresszterhelés, vagy a hirtelen, kiugró stresszterhelés?

Ezek a kérdések csak a jéghegy csúcsát jelentik, számos további téma is szóba kerülhet a beszélgetés során. A klub célja, hogy nyitott és biztonságos teret biztosítson ezeknek a fontos kérdéseknek a megvitatására.

Ha ilyen vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak, gyere el egy közös kiscsoportos beszélgetésre, és oszd meg velünk a gondolataidat, vagy csak hallgasd meg, mit mondanak mások! Várunk szeretettel!

Társalgó 2024-MÁJ 25 Stressz, Stresszkezelés

Társalgó, ahol elmondhatod, 2025 május 25. szombat

✂️Ki nyír ki Kit?
avagy: Te uralod a stresszt, vagy a stressz ural Téged?

📌Helyszín: ‼️ Budapest, 1126 Böszörményi út 9-11. IV.em.25. ‼️
📌Időpont: 20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között
📌Részvételi díj: 3000 Ft /alkalom
📌Érkezés: a kezdési időpont előtt 10-15 perccel.

A résztvevők száma limitált.
Az egyes alkalmak min 5, max 13 jelentkezővel kerülnek megrendezésre.
Az eseményen való megjelenés csak a részvételi jegy előzetes megvásárlásával lehetséges. A regisztráció önmagában nem elegendő. A helyszínen nem áll módunkban jegyeket értékesíteni.

Regisztráció: https://forms.gle/vQtqwmtCSuTch2jx5

A Társalgó időről-időre más-más témát vet fel, és lehetőséget biztosít megismerni, mások hogyan gondolkodnak az adott témáról, és jobban megismerni önmagunkat is.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom  égisze alatt létrehozott Társalgó klubot azért hívtuk életre, hogy teret biztosítsunk mélyebb és tudatosabb lelki témájú beszélgetésekhez.

Családi és párkapcsolati konfliktusok, a gyermekvállalás és gyermeknevelés, a spirituális kérdések, a krízishelyzetek – a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom forrásai is lehetnek életünkben. A beszélgetések segítenek feloldani a mindennapi életben adódó bizonytalanságainkat, segítenek megválaszolni a bennünk munkálkodó kérdéseket.

Várjuk mindazokat, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon, illetve kapcsolataikon.
A beszélgetéseket vezeti:

MÁTÉ KINGA

Gestalt szemléletű life és business coach:

„Szerencsésnek tartom magam, hogy segítő szakemberként sok különböző élethelyzetben lévő embernek járultam hozzá változásához vagy megnyugvást találni az életében. Örömteli élmény számomra a csoportos beszélgetés. A csoportban lévő különböző nézőpontok által a csoporttagok is segítenek egymásnak más fókuszból tekinteni helyzeteikre. Hozzásegít az érzelmi átéléshez, feloldáshoz, és megoldásokat mutat. Igazi és mély kapcsolódások alakulhatnak ki, amelyek túlmutatnak a csoportmunkán is.”

&

JÁGER JÁCINT

Szakpszichológus és tréner:

„Azon emberek csoportjába tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is! Ezáltal így igazából én már 25 éve nem is dolgozom valójában. Mindemellett kimondottan élvezem az olyan emberek társaságát, akikkel jókat lehet beszélgetni! Ilyen beszélgetésre várok mindenkit, ahol a vélemények cseréjén kívül akár barátságok is kötődhetnek. A magam részéről mindent meg fogok tenni a csoport jó hangulatáért.” 

Korcsoport

20-35 éves korcsoport, 36+ korcsoport

Érdekelhetnek még…