Társalgó részvételi jegy: Félek vagy élek?

3 000 Ft

🆘 Félek vagy élek?

Társalgó, ahol elmondhatod, 2023 nov. 18. szombat

Most mitől félsz? Nem értem mi bajod. Mit kell ettől félni? Most mit pánikolsz? Szerintem csak úgy csinálsz, mintha félnél, mert nem is akarod!

Ha gyakran találkozol ezekkel a mondatokkal, vagy nem érted mások miért félnek valamitől, amitől szerinted nem kellene, gyere el egy közös beszélgetésre, hogy választ kapj saját kérdéseidre!

Cikkszám: TA-23-1015-1 Kategória: Címkék: ,

Félek vagy élek?

avagy: Hogyan korlátozzák félelmeim és szorongásaim az életem?

A Társalgó időről-időre más-más témát vet fel, és lehetőséget biztosít megismerni, mások hogyan gondolkodnak az adott témáról, és jobban megismerni önmagunkat is.

  • Miért félek valamitől, amikor tudom, hogy nem veszélyes?
  • Mi a különbség a szorongás és a félelem között?
  • Mi van, ha megint pánikrohamom lesz? Mit fognak rólam gondolni?
  • Hogyan tudok kilépni a negatív gondolatok csapdájából?
  • Meg tudom oldani egyedül, vagy segítségre van szükségem?
  • Hogyan korlátozzák félelmeim vagy szorongásaim az életem?

Ha ilyen vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak, gyere el egy közös kiscsoportos beszélgetésre!

Félek vagy élek?

Társalgó, ahol elmondhatod, 2023 november 18. szombat
Helyszín: 1015 Budapest, Toldy Ferenc u. 58.
Időpont:  20-35 éves korcsoport: 15:00-17:00 és 36+ korcsoport: 18:00-20:00 között
Részvételi díj:  3000 Ft /alkalom
Érkezés: a kezdési időpont előtt 10-15 perccel.
A résztvevők száma limitált.
.

Az egyes alkalmak min 5, max 13 jelentkezővel kerülnek megrendezésre.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom  égisze alatt létrehozott Társalgó klubot azért hívtuk életre, hogy teret biztosítsunk mélyebb és tudatosabb lelki témájú beszélgetésekhez.

Családi és párkapcsolati konfliktusok, a gyermekvállalás és gyermeknevelés, a spirituális kérdések, a krízishelyzetek – a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom forrásai is lehetnek életünkben. A beszélgetések segítenek feloldani a mindennapi életben adódó bizonytalanságainkat, segítenek megválaszolni a bennünk munkálkodó kérdéseket.

Várjuk mindazokat, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon, illetve kapcsolataikon.
A beszélgetéseket vezeti:

MÁTÉ KINGA

Gestalt szemléletű life és business coach:

„Szerencsésnek tartom magam, hogy segítő szakemberként sok különböző élethelyzetben lévő embernek járultam hozzá változásához vagy megnyugvást találni az életében. Örömteli élmény számomra a csoportos beszélgetés. A csoportban lévő különböző nézőpontok által a csoporttagok is segítenek egymásnak más fókuszból tekinteni helyzeteikre. Hozzásegít az érzelmi átéléshez, feloldáshoz, és megoldásokat mutat. Igazi és mély kapcsolódások alakulhatnak ki, amelyek túlmutatnak a csoportmunkán is.”

&

JÁGER JÁCINT

Szakpszichológus és tréner:

„Azon emberek csoportjába tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is! Ezáltal így igazából én már 25 éve nem is dolgozom valójában. Mindemellett kimondottan élvezem az olyan emberek társaságát, akikkel jókat lehet beszélgetni! Ilyen beszélgetésre várok mindenkit, ahol a vélemények cseréjén kívül akár barátságok is kötődhetnek. A magam részéről mindent meg fogok tenni a csoport jó hangulatáért.” 

Korcsoport

20-35 éves korcsoport, 36+ korcsoport

Érdekelhetnek még…